Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Παροχή διευκολύνσεων στις κινηματογραφικές παραγωγές από την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Συγκεκριμένες προτάσεις για την παροχή διευκολύνσεων στα γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων ή διαφημιστικών, κατέθεσε η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής εκπροσωπώντας και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής επικοινώνησε με θεσμικούς φορείς των κινηματογραφιστών, όπως ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων (Σ.Α.Π.Ο.Ε.) και η Ενωση Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (ΠΑ.Κ.Τ) και πρότεινε τη ...
 φιλοξενία μελών της κινηματογραφικής κοινότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής.

Ο διάλογος μεταξύ μελών της κινηματογραφικής κοινότητας και εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εύρυθμη συνεργασία των συμμετεχόντων στην κινηματογραφική παραγωγή.

Τα γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών σε μία περιοχή συμβάλλουν θετικά στην προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών, καθώς πολλές περιοχές αναπτύχθηκαν τουριστικά μετά από γυρίσματα ταινιών. Η πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής αναμένεται να έχει μακροπρόθεσμα σημαντικά οφέλη για την κινηματογραφική παραγωγή αλλά και για την προβολή της Χαλκιδικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Hellenic Film Commission έχει θέσει τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τη διευκόλυνση της οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα ως βασική προτεραιότητα του. Ο απώτερος σκοπός του Hellenic Film Commission είναι η προβολή της Ελλάδας ως ενός ιδανικού τόπου για τη πραγματοποίηση κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών παραγωγών. Το Hellenic Film Commission προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές επαγγελματικές κοινότητες και τις τοπικές αρχές προκειμένου να διευκολύνουν την προσέγγιση κινηματογραφικών παραγωγών από όλο τον κόσμο.

Πηγή : http://www.agelioforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails