Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το AZA Festival καλεί για συμμετοχές

Η πρόσκληση για υποβολές ταινιών στο 4ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης ξεκίνησε.Το φεστιβάλ φέτος θα διεξαχθεί στη διάρκεια 2 Σαββατοκύριακων, δηλαδή 25 και 26 Σεπτεμβρίου και 1 έως 3 Οκτωβρίου και ενώ επικεντρώνεται κυρίως σε ταινίες μυθοπλασίας, γινονται αποδεκτές και ταινίες animation και ντοκιμαντέρ.



Στο site του Φεστιβάλ http://www.azafestival.com/, οι ενδιαφερόμενοι θα βρούν τη φόρμα συμμετοχής καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το φεστιβάλ AZA, που από το 2009 μετονομάζεται σε THESS SHORT FILM FESTIVAL τιμώντας την πόλη, τιμήθηκε με ειδικές προβολές στο φεστιβάλ Λισαβώνας & Πόρτο στην Πορτογαλία, Διεθνές Φεστιβάλ Βελιγραδίου , Κινηματογραφική Ακαδημίας Σερβίας, στο Φεστιβάλ της Πάτρας και στην Αθήνα.

Και για φέτος:

MANHATTAN SHORT, μία πανελλαδική πρωτιά, ένα παγκόσμιο φεστιβάλ όπου οι θεατές βλέπουν ταυτόχρονα σε 173 πόλεις τα 10 καλύτερα έργα και ψηφίζουν ταυτόχρονα το καλύτερο.

ENCOUNTERS SHORT FILM FESTIVAL, από τα κορυφαία φεστιβάλ της Αγγλίας, θα προβληθούν όλα τα μ.μ. έργα που βραβεύτηκαν από την Βρεττανική Ακαδημία Κινηματογράφου (BAFTA) .

FUTURE SHORTS, πασίγνωστο σε όλους τους σινεφίλ, ετοιμάζει ένα ειδικό πρόγραμμα για το φεστιβάλ με τις καλύτερες του ταινίες μυθοπλασίας & animation.

Από τους πιο σημαντικούς Ελληνες σκηνοθέτες σήμερα, ο Γιάννης Οικονομίδης στο πλαίσιο ενός master-class για το ψηφιακό σινεμά, θα παρουσιάσει σκηνές από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας ‘ο μαχαιροβγάλτης’.

Πληροφορίες επίσης: http://www.facebook.com/group.php?gid=106223376384

Πηγή : http://www.gfc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails