Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αποσύρεται η διάταξη για την επιβολή αγγελιόσημου στο διαδίκτυο

Με παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, στο άρθρο 67 του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου

Διαγράφεται τελικά το κείμενο του άρθρου 67 στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που προέβλεπε την ασφάλιση στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (πρώην ΤΣΠΕΑΘ) των συντακτών ηλεκτρονικών εφημερίδων, sites, portals στο διαδίκτυο και την επιβολή αγγελιοσήμου και στο Internet (21,5% όπως για τη διαφήμιση στην τηλεόραση).

Η διαγραφή προέκυψε μετά από διορθωτικές παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο, στις οποίες προχώρησε την χθες Πέμπτη ο Υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με την εξέλιξη αυτή, οι εργαζόμενοι στα ενημερωτικά sites και portals, παραμένουν εκτός των δημοσιογραφικών ταμείων, ενώ δεν πρόκειται να εφαρμοστεί η σχεδιαζόμενη επιβολή αγγελιοσήμου και στο διαδίκτυο.

Όπως είναι γνωστό, το IAB Hellas και η ΕΔΕΕ με πρόσφατες ανακοινώσεις τους είχαν ζητήσει την απόσυρση της διάταξης για την επιβολή αγγελιόσημου και στο internet, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το IAB Europe.

http://www.marketingweek.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails