Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Γιώργος Καραμίχος: "Μας εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο"Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για το τί έγινε πραγματικά με την "Ονειροπαγίδα" και την...... εταιρεία παραγωγής.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε διάφορα για την τύχη της «Ονειροπαγίδας». Τι θα γίνει τελικά;

Ξεκινάμε, απ’ όσο ξέρω, τα γυρίσματα στις 2 Αυγούστου για το δεύτερο κύκλο της σει­ράς. Η Τίνα Καμπίτση προχωρά με ταχείς ρυθμούς τη συγγραφή των νέων επεισοδί­ων και η Όλγα Μαλέα με τη σκηνοθετική της ομάδα στήνει τους νέους χώρους και τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη της νέας εται­ρίας παραγωγής ΕΝΑ.

Αληθεύει ότι η Cinegram, η εταιρία παραγωγής, κήρυξε πτώχευση; Τι επι­πτώσεις είχε στους ηθοποιούς αλλά και στους υπόλοιπους συντελεστές;

Η Cinegram, και ο Χάρης Παδουβάς για την ακρίβεια, εξέθεσε τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές. Μας εξαπάτησαν με το χειρότερο τρόπο. Αυ­τό σημαίνει ότι χάσαμε τα λεφτά μας. Το νομικό πλαίσιο υπό το οποίο τελεί η εταιρία προς το παρόν δεν γνωρίζω αν είναι πτώχευση. Ζούμε σε ένα κράτος στο οποίο όσο μεγαλύτερος αλήτης εί­σαι τόσο περισσότερο ασφαλής γίνεσαι. Στο παρελθόν πολλοί παραγωγοί χρε­οκόπησαν και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άνοιξαν καινούργιες εταιρίες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Τόσο εσύ όσο και η Μαρία Σολωμού δεν δείχνετε από τους καλλιτέχνες που θα διστάσουν να χτυπήσουν το χέρι, όταν νιώθουν να αδικούνται. Τι κάνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Δυστυχώς μέχρι την τελευταία στιγμή είχε φροντίσει να καλύπτει καλά τα νώτα του ο παραγωγός. Όταν αποκαλύφθηκε ότι μας την είχε στημένη, είχαμε ήδη τελειώσει τα γυρίσματα, οπότε δεν υπήρχε και πάγκος για να χτυπήσουμε το χέρι. Τώρα βλέπου­με τι θα κάνουμε.

Είχες ποτέ κάποια ανάλογη εμπειρία;
Σε τέτοιο βαθμό ποτέ. Πάντα τρέχω για να πάρω τα λεφτά μου, αλλά να τα χάσω μέχρι στιγμής δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Μόνο ο Τάσος Παπανδρέου έως τώρα ήταν άψογος.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου έκαναν πρό­ταση να παίξεις στο «Η Ζωή της Άλλης» ή σε κάποια άλλη καθημερινή σειρά;

Μέχρι στιγμής έχω αρνηθεί τις προτά­σεις που μου έχουν γίνει για καθημερινές σειρές. Κι αυτό γιατί βαριέμαι εύκολα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Αναγκαστικά λό­γω ταχυτήτων η επανάληψη γίνεται λίγο ρουτίνα στις περισσότερες από αυτές τις σειρές. Αλλά ποιος ξέρει πώς έρχονται τα πράγματα και ποια η λογική τους.
 
Πηγή : http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails