Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Γιώργος Καραμίχος: "Μας εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο"



Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για το τί έγινε πραγματικά με την "Ονειροπαγίδα" και την...



... εταιρεία παραγωγής.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε διάφορα για την τύχη της «Ονειροπαγίδας». Τι θα γίνει τελικά;

Ξεκινάμε, απ’ όσο ξέρω, τα γυρίσματα στις 2 Αυγούστου για το δεύτερο κύκλο της σει­ράς. Η Τίνα Καμπίτση προχωρά με ταχείς ρυθμούς τη συγγραφή των νέων επεισοδί­ων και η Όλγα Μαλέα με τη σκηνοθετική της ομάδα στήνει τους νέους χώρους και τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη της νέας εται­ρίας παραγωγής ΕΝΑ.

Αληθεύει ότι η Cinegram, η εταιρία παραγωγής, κήρυξε πτώχευση; Τι επι­πτώσεις είχε στους ηθοποιούς αλλά και στους υπόλοιπους συντελεστές;

Η Cinegram, και ο Χάρης Παδουβάς για την ακρίβεια, εξέθεσε τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές. Μας εξαπάτησαν με το χειρότερο τρόπο. Αυ­τό σημαίνει ότι χάσαμε τα λεφτά μας. Το νομικό πλαίσιο υπό το οποίο τελεί η εταιρία προς το παρόν δεν γνωρίζω αν είναι πτώχευση. Ζούμε σε ένα κράτος στο οποίο όσο μεγαλύτερος αλήτης εί­σαι τόσο περισσότερο ασφαλής γίνεσαι. Στο παρελθόν πολλοί παραγωγοί χρε­οκόπησαν και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άνοιξαν καινούργιες εταιρίες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Τόσο εσύ όσο και η Μαρία Σολωμού δεν δείχνετε από τους καλλιτέχνες που θα διστάσουν να χτυπήσουν το χέρι, όταν νιώθουν να αδικούνται. Τι κάνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Δυστυχώς μέχρι την τελευταία στιγμή είχε φροντίσει να καλύπτει καλά τα νώτα του ο παραγωγός. Όταν αποκαλύφθηκε ότι μας την είχε στημένη, είχαμε ήδη τελειώσει τα γυρίσματα, οπότε δεν υπήρχε και πάγκος για να χτυπήσουμε το χέρι. Τώρα βλέπου­με τι θα κάνουμε.

Είχες ποτέ κάποια ανάλογη εμπειρία;
Σε τέτοιο βαθμό ποτέ. Πάντα τρέχω για να πάρω τα λεφτά μου, αλλά να τα χάσω μέχρι στιγμής δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Μόνο ο Τάσος Παπανδρέου έως τώρα ήταν άψογος.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου έκαναν πρό­ταση να παίξεις στο «Η Ζωή της Άλλης» ή σε κάποια άλλη καθημερινή σειρά;

Μέχρι στιγμής έχω αρνηθεί τις προτά­σεις που μου έχουν γίνει για καθημερινές σειρές. Κι αυτό γιατί βαριέμαι εύκολα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Αναγκαστικά λό­γω ταχυτήτων η επανάληψη γίνεται λίγο ρουτίνα στις περισσότερες από αυτές τις σειρές. Αλλά ποιος ξέρει πώς έρχονται τα πράγματα και ποια η λογική τους.
 
Πηγή : http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails