Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ART COMMUNITY ελληνική καλλιτεχνική κοινότητα

To artcom.gr είναι η ελληνική καλλιτεχνική κοινότητα που ήρθε για να ενώσει όλους τους συντελεστές της παραγωγής θεάματος στην Ελλάδα.

Παροχή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, που αφορά όλους τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και τις σχετικές εταιρίες και υπηρεσίες.

To artcom.gr είναι ένα επαγγελματικό "εργαλείο", όπου θα μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να δημιουργεί και να ανανεώνει μόνος του το προφίλ του, να βάζει φωτογραφίες του, Video (Show Reel), να ενημερώνει για την επαγγελματική του διαθεσιμότητα, να βγαίνουν στην "αναλυτική αναζήτηση" όλα τα επιμέρους προσόντα του (όταν θα κάνουν casting), να μπορούν να επικοινωνούν άμεσα μαζί του με sms στο κινητό του, (χωρίς να γνωρίζουν τον αριθμό του), να μπαίνουν στο FORUM και να βλέπουν ή να αναρτούν οι ίδιοι δουλειές που γίνονται, να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, και άλλα πολλά... Λίγη υπομονή... θα τα μάθετε ΟΛΑ!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  

 

 
http://www.artcom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails