Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Καταργούνται οι αυξήσεις εκτός μνημονίου

Την κατάργηση αποφάσεων της διαιτησίας που έδωσαν αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα πέρα από όσα προβλέπει το Μνημόνιο, προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής.


Ο κ. Λοβέρδος γνωστοποίησε ότι υπάρχουν αποφάσεις της διαιτησίας (ΟΜΕΔ) που δίνουν αυξήσεις μετά τις 5 και 6 Μαΐου, οπότε και ψηφίστηκε ο νόμος που μετέφερε το Μνημόνιο στην ελληνική έννομη τάξη με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την εισοδηματική πολιτική στον ιδιωτικό τομέα.


«Εμείς ως Πολιτεία έχουμε την υποχρέωση να περιφρουρήσουμε όσα έχουμε συμφωνήσει» είπε ο κ. Λοβέρδος και προανήγγειλε για την επόμενη εβδομάδα νομοθετική παρέμβαση.

Η κίνηση αυτή του υπουργού Εργασίας σχετίζεται άμεσα με την έλευση των ελεγκτών της τρόικας και αποβλέπει στο να βρεθούν όλα τα του υπουργείου του σύννομα με το μνημόνιο.

Για «μια ακόμη πρόκληση, που η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αγνοήσουν και να αντεπιτεθούν, προκειμένου να αχρηστεύσουν στην πράξη τις κυβερνητικές επιδιώξεις», έκανε λόγο το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο υπουργός προσωπικά, αλλά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα».

Πηγή : http://allaboutergasia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails