Το μήνυμα μας προς όλους τους συναδέλφους


"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!"

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

6 μήνες λειτουργίας του Blog μας .....

Σαν σήμερα στις 25 Ιανουαρίου κάναμε την ιδέα πράξη "ανεβάζοντας" στο διαδίκτυο το blog του κλάδου μας. Κάναμε την εμφάνισή μας εδώ λίγο δειλά ίσως χωρίς να γνωρίζουμε τον χώρο αυτό. Η ιδέα συναδέλφων μας για την δημιουργία ενός blog με στόχο την επικοινωνία του κλάδου μας, ήτανε το έναυσμα για την αρχή, κάτι ίσως για πολλούς άγνωστο στο χώρο μας. Έτσι λοιπόν η ιδέα έγινε πράξη μέσα σε λίγες ώρες.

Ακούσαμε πολλά, μας είπανε πολλά, καλά ή κακά για την κίνηση αυτή αν και κριθήκαμε και σκληρά ίσως μερικές φορές. Συνεχίσαμε ακούγοντας από συναδέλφους μας μόνο τα καλά έχοντας την υποστήριξη τους, ...
σε όλη αυτήν την καινούργια και άγνωστη κίνηση που έγινε στον χώρο μας.

Μετά από 6 μήνες λειτουργίας εδώ στο διαδίκτυο, βάζοντας ένα λιθαράκι στην κινηματογραφική οικογένεια οπού ανήκουμε, χαιρόμαστε ειλικρινά γιατί μέσα από την πίστη που έδειξε όλος ο κλάδος μας για κάτι καλύτερο και δημιουργικότερο, στον χώρο αυτών που αγαπάμε και  εργαζόμαστε όλοι μας, είδαμε την φωνή μας να πιάνει τόπο, είδαμε το κάλεσμα μας προς τους άλλους κλάδους να γίνεται πραγματικότητα, είδαμε τις πράξεις μας και τις αποφάσεις μας να υλοποιούνται, είδαμε την επίσημη ένωση για μας πλέον ΕΤΕΚΤ να ενεργοποιείται μετά από πολλά χρόνια απραξίας και ίσως για πολλούς ξέροντας ότι όλοι εμείς είμαστε η ΕΤΕΚΤ.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη που μας δείξατε μέχρι τώρα και αυτούς που μας πιστέψανε και αυτούς που μας έκριναν σκληρά, είναι συνάδελφοι μας και μαζί θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε στον χώρο αυτόν που αγαπάμε όλοι μας. Ευχαριστούμε τους κλάδους που ενώθηκαν μαζί μας και επίσης την ΕΤΕΚΤ για την βοήθεια που μας δίνει τόσο καιρό για να συνεχίσουμε το έργο μας, αυτές τις δύσκολες για όλους μας μέρες που περνάμε στην χώρα μας.

Είμαστε εδώ ... αποδείξαμε ότι το' χουμε και συνεχίζουμε περιμένοντας απ' όλους την γνώμη σας και την άποψη σας, για κάτι καλύτερο στο χώρο μας, για περισσότερες και δημιουργικότερες ταινίες απ' όλους μας.

ΜΟΤΕΡ ...... !!!

                  Με εκτίμηση
"Κλάδος Ηλεκτρολόγων - Μακινιστών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts with Thumbnails